Δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και παράκτιου καθαρισμού στην Πρέβεζα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών η iSea, η Eco-cruising, ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Εταιρίας Πρέβεζας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας, πραγματοποίησαν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, από κοινού δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μικρών μας φίλων.

Η iSea ξεναγήθηκε στην περιοχή από τον Σύλλογο Περιβαλλοντικής Εταιρίας Πρέβεζας και την Eco-cruising και ενημερώθηκε σχετικά με τα τοπικά ιδιαίτερα φυσικά χαρακτηριστικά, αλλά και περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ακολούθησε παρουσίαση από την iSea, σχετικά με τα συνηθέστερα θαλάσσια απορρίμματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακτές μας, ειδικά για τους μικρούς μας φίλους! Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν με τον καθαρισμό παράκτιου τμήματος της Κυανής Ακτής με τη συμμετοχή όλων! Για περισότερες φωτογραφίες απο την εκδήλωση πιέστε εδώ.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την εγκάρδια φιλοξενία και συμμετοχή σας και θα χαρούμε πολύ για την από κοινού πραγματοποίηση επόμενων δράσεων!