Η iSea στο 21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια (ΕΕΑ)

Στις 12-14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το  21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια που αποτελεί το πιο σημαντικό συνέδριο για τους καρχαρίες και τα σαλάχια στην Ευρώπη.

Η iSea έδωσε το παρόν για πρώτη φορά παρουσιάζοντας δύο από τα προγράμματα στα οποία συμμετέχει. Τα δύο πόστερ αφορούσαν το κοινό πρόγραμμα της iSea με το Πανεπιστήμιο της Χάιφα για την καταγραφή των καρχαριών και των σαλαχιών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ το δεύτερο αφορούσε το παγκόσμιο πρόγραμμα για τη μελέτη της αντίληψης του κοινού για τους καρχαρίες.

Παράλληλα έγινε επίσκεψη στο κέντρο αναπαραγωγής καρχαριών και σαλαχιών στην Ουτρέχτη, ενός πιλοτικού προγράμματος των WWF Ολλανδίας, Bluelinked, Sportvisserij Nederland, Dutch Shark Society and Stichting de Noordzee. Ενώ τέλος συμμετείχαμε στο Μεσογειακό working group όπου ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες με άλλες οργανώσεις και ερευνητές και την συζητήσαμε τη δημιουργία κοινών δράσεων για την βελτίωση της προστασίας των καρχαριών και των σαλαχιών στη Μεσόγειο.

 

 

 

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με στόχο να παρουσιάσουμε περισσότερα αποτελέσματα για τους καρχαρίες και τα σαλάχια στην Ελλάδα!!!