Παράκτιοι Καθαρισμοί στην Αττική!

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21/10 βρεθήκαμε στη Γλύστρα Λαγονησίου και στο Παλαιό Φάληρο. Περισσότεροι από 50 εθελοντές συμμετείχαν στις δράσεις που υλοποιήθηκαν καθαρίζοντας τις ακτές και το βυθό της Αττικής.

Σε αυτή την προσπάθεια έλαβαν μέρος οι Young Volunteers in Action, η Ένωση Συλλόγων Δήμου Σαρωνικού και η Στέγη της Έγνυα στο Λαγονήσι και η Στέγη Νέων και η Περιπατητική Ομάδα Υμηττού στο Παλαιό Φάληρο. Την απομάκρυνση των απορριμμάτων από το βυθό της Γλύστρας Λαγονησίου ανέλαβε το Deree Outdoor Recreation.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους, αλλά και το Δήμου Σαρωνικού, τη Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για τη φιλοξενία τους!

Η δράση του παράκτιου καθαρισμού υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω». Επισκέψου τον ιστότοπο https://goo.gl/RhXUdz για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή στις δράσεις!

Το «Προσφέρω» είναι μία κοινή προσπάθεια της ΑΒ Βασιλόπουλος και της Procter & Gamble για καθαρότερες ελληνικές θάλασσες και ακτές σε συνεργασία με την iSea και με τη συνδρομή της Ethelon!

#allazoumesinithies