Πρόγραμμα “Απόχη”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών, σε συνεργασία με την efood, η iSea υλοποιεί το πρόγραμμα “Απόχη“.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Απόχη” εγκαταστήθηκαν σταθμοί συλλογής – κάδοι απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία σε τρία μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, τον Πειραιά, την Θεσσαλονίκη και την Καβάλα.

Καβάλα                                                                                 Πειραιάς                                                                                Θεσσαλονίκη – Καλαμαριά

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered από τις 8 έως τις 23 Ιουνίου 2021 συλλέχθηκαν χρήματα μέσω δωρεών από τους χρήστες της εφαρμογής και της πλατφόρμας της efood για την δημιουργία των σταθμών συλλογής.

Οι σταθμοί συλλογής φέρουν δύο απόχες όπου οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να “ψαρέψουν” επιπλέοντα απορρίμματα από το σημείο που βρίσκεται ο κάδος και να τα απορρίψουν σε αυτούς. Πάνω στη κατασκευή μπορεί κανείς να βρει τις πολύ απλές οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσει!

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενεργός εμπλοκή των πολιτών στη συλλογή απορριμμάτων μέσω ενός ευχάριστου και δημιουργικού τρόπου!

Χρησιμοποίησε τον σταθμό συλλογής επιπλεόντων απορριμμάτων και συνέβαλε στον καθαρισμό των αστικών ακτών και την προστασία της θαλάσσιας ζωής.

Μπορείς εφόσον χρησιμοποιήσεις τον σταθμό, να αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την φωτογραφία σου την στιγμή που τον χρησιμοποιείς με την χρήση των παρακάτω #LoveDelivered, #efoodgr, #Apochi, #Απόχη και να μας κάνεις tag @iSea και @efoodgr

 

                     

                     

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία των σταθμών τους : Δήμος Καλαμαριάς, Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας

Οι κάδοι είναι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι από την Σοφία Τσιριγώτη.

 

Συνεργάτες

         

Χρηματοδότης