Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εθελοντισμού για το έργο «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το περιβάλλον»

Στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω- Συμμετέχω- Προστατεύω το Περιβάλλον» αναζητούνται εθελοντές που θα αναλάβουν τον ρόλο των «μεντόρων» με στόχο τόσο την κατάρτισή τους στο ζήτημα, με σκοπό την ανάληψη διαφορετικών αρμοδιοτήτων ανάλογων με την εμπειρία και τα ενδιαφέροντά τους, συμβάλλοντας ενεργά στην υλοποίησή του.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των εθελοντών «μεντόρων» στη σχετική πρόσκληση εδώ.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής έως τις 20/9/2021.

Το έργο «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το περιβάλλον» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την iSea και εταίρο το The Green Tank.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.