Πρόσκληση σε webinar- “Ευρωεκλογές 2024: 5 χρόνια Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία & οι κρίσιμες περιβαλλοντικές προκλήσεις για την επόμενη θητεία”

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το περιβάλλον», η iSea και το Green Tank σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Ευρωεκλογές 2024: 5 χρόνια Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία & οι κρίσιμες περιβαλλοντικές προκλήσεις για την επόμενη θητεία» με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Μια ανάσα πριν τις ευρωεκλογές του 2024, στόχος της εκδήλωσης είναι η ανασκόπηση της θητείας που κλείνει, αλλά και της στοχοθεσίας για την επόμενη θητεία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου, 16.00-17.30 διαδικτυακά.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας για να συμμετέχετε .

Στείλτε μας τις ερωτήσεις που θα θέλατε να απαντηθούν από τους εκπροσώπους της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα εδώ.

 

Το έργο «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το περιβάλλον» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την iSea και εταίρο το The Green Tank.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.