Πρόσκληση σε webinar

Στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το Περιβάλλον», η iSea και το Green Tank σας προσκαλούν σε webinar με θέμα: «Απώλεια βιοποικιλότητας: Επιστήμη και Δεδομένα» και στόχο την ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τα πιο πρόσφατα δεδομένα σχετικά με την κρίση στη βιοποικιλότητα.

Το webinar για την απώλεια βιοποικιλότητας είναι το δεύτερο σε σειρά του τελευταίου κύκλου εισαγωγικών webinars που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το περιβάλλον», το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση των πολιτών, και ειδικά των νέων, των φοιτητών και των φοιτητριών, καθώς και των εθελοντικών ομάδων, ώστε να ενισχυθεί η συμμετοχή τους στις δημόσιες συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων που αφορούν σε φλέγοντα περιβαλλοντικά ζητήματα. Το έργο επικεντρώνεται σε τρεις θεματικές: την κλιματική κρίση, την απώλεια της βιοποικιλότητας και τη ρύπανση από πλαστικά και τα εισαγωγικά webinars διοργανώνονται με στόχο την ενημέρωση σχετικά με το αντικείμενο κάθε μιας από αυτές τις τρεις περιβαλλοντικές θεματικές του έργου.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το webinar εδώ.

Για να παρακολουθήσετε το webinar συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής εδώ.

Το έργο «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το περιβάλλον» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την iSea και εταίρο το The Green Tank.

 

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 13,5 εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.