Γίνε Εθελοντής

Η iSea στοχεύει στη δημιουργία ενός πανελλήνιου δικτύου εθελοντών που θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμή της. Άνθρωποι με κοινό όραμα και ενδιαφέροντα καλούνται να συμβάλλουν με την εθελοντική τους προσφορά στην εκπλήρωση του έργου μας. Μπορείς να προσφέρεις αποτελεσματικά ως εθελοντής, να διαδώσεις το έργο μας και να ενισχύσεις την ομάδας μας. Μπορείς να εμπλακείς και να στηρίξεις τις προσπάθειές μας αναλαμβάνοντας τις παρακάτω δράσεις:

1. Γίνε εθελοντής στην πρώτη καμπάνια Zero waste καθαρισμού παραλίας στην Ελλάδα

Φρόντισε τον τόπο σου!!!Ο καθαρισμός μιας παραλίας είναι εύκολος, πολύτιμος και μπορεί να γίνει και πολύ διασκεδαστικός. Μπορείς να συμμετέχεις στις δράσεις καθαρισμών παραλίας που διοργανώνειη iSea ή να οργανώσεις τον δικό σου καθαρισμό στην περιοχή σου. 

Περισσότερα

2. Get microplastics out...

Η μείωση της χρήσης προϊόντων που περιέχουν μικροπλαστικά και η προτίμηση πιο φιλικών προϊόντων για το περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο αποτελούν το μόνο σημαντικό εργαλείο για την αντιμετώπιση του προβλήματος των μικροπλαστικών. Ενημερώσου και ενημέρωσε τους γύρω σου για το πρόβλημα των μικροπλαστικών. Διέδωσε το Beat the Microbead App και γίνε εσύ μέρος της λύσης. 

Περισσότερα

3. Γίνε ερευνητής και βοήθησέ μας να μάθουμε περισσότερα για τα θαλάσσια ξενικά είδη στην Ελλάδα

Στη Μεσόγειο έχουν καταγραφεί περισσότερα από 986 θαλάσσια ξενικά είδη εκ των οποίων τα 237 εμφανίζονται στην χώρα μας. Βοήθησέ μας να μάθουμε περισσότερα για τα ξενικά είδη στις ελληνικές θάλασσες συμμετέχοντας στο πρόγραμμα έρευνας πολιτών της iSea. 

Περισσότερα

Πώς να γίνεις εθελοντής;