ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας ακόμα παράκτιος καθαρισμός…

Πάνω από 16 σάκους με απορρίμματα και 50 κιλά από μεγάλα αντικείμενα και σχοινιά συλλέχθηκαν στη δράση καθαρισμού του προγράμματος «Προσφέρω» σε παραλία ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και τη Μηχανιώνα στις 10/6. Read more «Ένας ακόμα παράκτιος καθαρισμός…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η iSea στην Πρότυπη Βιοτεχνική Μονάδα ΟΑΕΔ Λακκιάς

Με μεγάλη μας χαρά παρακολουθήσαμε την εργασία και έρευνα των σπουδαστών για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση υλικών και τα οφέλη τους. Οι ίδιοι οι σπουδαστές παρουσίασαν τη δουλειά τους και ευαισθητοποίησαν τους συμμαθητές τους.

Read more «Η iSea στην Πρότυπη Βιοτεχνική Μονάδα ΟΑΕΔ Λακκιάς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η συμμετοχή της iSea στην εκδήλωση Εθελοντισμού της Νομικής…

Την Τρίτη 15/5 η iSea παρουσίασε τη δράση της στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. στην εκδήλωση με τίτλο «Η Νομική Σχολή του ΑΠΘ στηρίζει τον εθελοντισμό»!

Read more «Η συμμετοχή της iSea στην εκδήλωση Εθελοντισμού της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H iSea στο 4ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η iSea σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης βρέθηκε στις 4 και 5 Μαΐου στο 4ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Read more «H iSea στο 4ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης»

Μη κατηγοριοποιημένο

MMET: Οι επισκέψεις στις ιχθυόσκαλες και σε σημεία πώλησης…

Στα πλαίσια του προγράμματος MMET (Monitoring Marketed Elasmobranchs in Thessaloniki) έγινε επίσκεψη στο Καπάνι, την μεγαλύτερη και πιο γνωστή αγορά της Θεσσαλονίκης.

Read more «MMET: Οι επισκέψεις στις ιχθυόσκαλες και σε σημεία πώλησης συνεχίζονται!»