ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μη κατηγοριοποιημένο

Η iSea πάει στην Αλεξανδρούπολη…

για να φροντίσει τον τόπο της!!!

Για δεύτερη χρονιά οργανώσαμε το δικό μας καθαρισμό παραλίας, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στην παραλίας Ν. Χηλής της Αλεξανδρούπολής με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Χηλής, Άγιος Γεώργιος.

Read more «Η iSea πάει στην Αλεξανδρούπολη…»

Μη κατηγοριοποιημένο

Είσαι ένας από αυτούς τους περίεργους που

δεν κάνουν τα στραβά μάτια και φροντίζουν το τόπο τους;

Κάλεσμα για συμμετοχή στους καθαρισμούς του προγράμματος της iSea «Φρόντισε τον τόπο σου. Κάνε ένα καθαρισμό παραλίας!!!».
Read more «Είσαι ένας από αυτούς τους περίεργους που»

Μη κατηγοριοποιημένο

To πρόγραμμα «Σε Ξενίζει…Μοιράσου το μαζί μας!!!» μεγαλώνει!!!

To πρόγραμμα «Σε Ξενίζει…Μοιράσου το μαζί μας!!!» αποτελεί ένα από πρώτα προγράμματα της iSea. Ξεκίνησε τον Μάιο του 2016 με στόχο την καταγραφή της εξάπλωσης των ξενικών ειδών στην Ελλάδα και μετά από 15 μήνες το πρόγραμμα έχει επεκταθεί σε άλλες 3 χώρες (Κύπρο, Αλβανία και Τουρκία), αναπτύσσοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών με πιο πρόσφατη την επίσημη συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης για τη μελέτη τη βιολογίας και οικολογίας των ξενικών ειδών στην Ελλάδα. Read more «To πρόγραμμα «Σε Ξενίζει…Μοιράσου το μαζί μας!!!» μεγαλώνει!!!»

Μη κατηγοριοποιημένο

Θέση: Ανεξάρτητου πωλητή/τριας

Η iSea πρόκειται στις αρχές Σεπτεμβρίου να δημιουργήσει το δικό της eshop που θα περιέχει προϊόντα ένδυσης, χαρτοσχολικά προϊόντα κ.α. Στο πλαίσιο αυτό αναζητά ανεξάρτητους πωλητές/τριες που θα συμβάλλουν  στην αποτελεσματικότερη προώθηση του υλικού. Read more «Θέση: Ανεξάρτητου πωλητή/τριας»

Μη κατηγοριοποιημένο

Επιστολή της iSea στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων…

Σε μία ακόμη προσπάθεια ενημέρωσης των αρμόδιών φορέων, η iSea απέστειλε επίσημη επιστολή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  με στόχο την άμεση τροποποίηση του Οδηγού Αναγνώρισης Καρχαριών λόγω ελλείψεων στα είδη που βρίσκονται υπο καθεστώς προστασίας.
H παρούσα επιστολή έρχεται να προστεθεί σε δύο προηγούμενες ανακοινώσεις της iSea σχετικά με τα συνεχιζόμενα ατυχή περιστατικά αλίευσης εμπορίας και διακίνησης προστατευόμενων ειδών καρχαριών στην Ελλάδα.

Ανακοίνωση σχετικά με τα συνεχιζόμενα περιστατικά αλίευσης και επίδειξης καρχαριών στην Ελλάδα
Ανακοίνωση για την αλίευση και διακίνηση ειδών καρχαρία και σαλαχιών Read more «Επιστολή της iSea στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την άμεση τροποποίηση του Οδηγού Αναγνώρισης Καρχαριών»

Μη κατηγοριοποιημένο

Συμμετοχή της iSea στην Ημέρα Ανθεκτικότητας της πόλης

Ημέρα Ανθεκτικότητας της πόλης χθες, και η iSea βρέθηκε εκεί ύστερα από πρόσκληση του Γραφείου Αστική Ανθεκτικότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μέσα από δράσεις επαναχρησιμοποίησης πλαστικών για μεγάλους και για παιδιά προσπαθήσαμε να περάσουμε το μήνυμα της μείωσης των πλαστικών μιας χρήσης!!!
Read more «Συμμετοχή της iSea στην Ημέρα Ανθεκτικότητας της πόλης»

Μη κατηγοριοποιημένο

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε μαθητές των Ιωαννίνων

Tην Τρίτη 6 Ιουνίου βρεθήκαμε στο Δημοτικό Σχολείο Περάματος, Ιωαννίνων. Με τους μικρούς μας φίλους είχαμε τον χρόνο να γνωριστούμε και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας σχετικά με τους μεγάλους θηρευτές των ελληνικών θαλασσών, τη σημαντικότητά τους για τα θαλάσσια οικοσυστήματα, τις απειλές που αντιμετωπίζουν και το πώς μπορούμε εμείς να τους προστατέψουμε. Read more «Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε μαθητές των Ιωαννίνων»

Μη κατηγοριοποιημένο

Η iSea πάει Χαλκιδική και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα…

τη Δευτέρα 5/6 στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος πραγματοποιήσαμε μαζί με το Ocean Diving Center παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό στην Ακτή Λαγόμανδρας, Σιθωνίας Χαλκιδικής,

Στη δράση συλλέχθηκαν συνολικά 10 σάκοι απορριμμάτων με τη συμμετοχή συνολικά 20 εθελοντών που αποτελούνταν από μέλη του Ocean Diving Center, της iSea και προσωπικού του Lagomandra Beach Hotels. Read more «Η iSea πάει Χαλκιδική και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος»