ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O υπεύθυνος του προγράμματος μας «Σε ξενίζει…. Μοιράσου το…

No photo description available.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το ίδρυμα Vodafone, στο πλαίσιο του προγράμματος World of Difference 2019 φέτος θα στηρίξει μεταξύ άλλων των υπεύθυνο του προγράμματός μας «Σε ξενίζει…. Μοιράσου το μαζί μας», Νίκο Δούμπα. 

 

 

Read more «O υπεύθυνος του προγράμματος μας «Σε ξενίζει…. Μοιράσου το μαζί μας» μεταξύ των νικητών του World of Difference 2019″

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κοινό Δελτίο Τύπου για την αιχμαλωσία δελφινιών στην Ελλάδα

Με αφορμή την εισαγωγή νέων δελφινιών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, περιβαλλοντικές και φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας σας καλούν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας με κύρια αιτήματα την εφαρμογή του Ν. 4039/ 2012 (άρθρο 12) που αφορά την απαγόρευση παραστάσεων με ζώα στην Ελλάδα και την κατάργηση της αιχμαλωσίας κητωδών.  Read more «Κοινό Δελτίο Τύπου για την αιχμαλωσία δελφινιών στην Ελλάδα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νέα επιστημονικά άρθρα για τη μελέτη των ξενικών…

Στο πλαίσιο του προγράμματος Επιστήμης των Πολιτών Σε ξενίζει…μοιράσου το μαζί μας!!!, μέλη της iSea παρουσίασαν δυο νέα επιστημονικά άρθρα στο περιοδικό του Ελληνικού Ινστιτούτου Θαλασσίων Ερευνών Mediterranean Marine Science.

 

Read more «Δυο νέα επιστημονικά άρθρα για τη μελέτη των ξενικών και σπάνιων ειδών στις ελληνικές θάλασσες»

Μη κατηγοριοποιημένο

Νέα στοιχεία για τη διατροφή του καρχαρία Dalatias licha…

Σε μια ακόμα συνεργασία της iSea με το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) και το Σύλλογο Τουλίπα Γουλιμή προέκυψαν ενδιαφέροντα στοιχεία για τη διατροφή του είδους Dalatias licha (Σκυμνοσκυλόψαρο) στις ελληνικές θάλασσες. Read more «Νέα στοιχεία για τη διατροφή του καρχαρία Dalatias licha στην Ελλάδα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα έρευνα της iSea σχετικά με την ευαισθητοποίηση των…

Στο πλαίσιο της έρευνας συλλέχθηκαν και αναλύθηκαν συνολικά 1.157 ερωτηματολόγια από δημοτικά σχολεία σε 25 ελληνικές πόλεις με στόχο να μελετηθεί η γνώση και η στάση των μαθητών σχετικά με τα δελφίνια και τις φάλαινες.

Read more «Νέα έρευνα της iSea σχετικά με την ευαισθητοποίηση των μαθητών για τα κητώδη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράκτιοι Καθαρισμοί στην Αττική!

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21/10 βρεθήκαμε στη Γλύστρα Λαγονησίου και στο Παλαιό Φάληρο. Περισσότεροι από 50 εθελοντές συμμετείχαν στις δράσεις που υλοποιήθηκαν καθαρίζοντας τις ακτές και το βυθό της Αττικής.

Read more «Παράκτιοι Καθαρισμοί στην Αττική!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H iSea είναι πλέον το 12ο μέλος της Έυρωπαικής…

H 22η Ετήσια Συνάντηση της Έυρωπαικής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια ολοκληρώθηκε. Η iSea ταξίδεψε στην Peniche της Πορτογαλίας με δύο αναρτημένες ανακοινώσεις, Read more «H iSea είναι πλέον το 12ο μέλος της Έυρωπαικής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H iSea ταξίδεψε στη Δυτική Ελλάδα!

Η iSea υλοποίησε δύο δράσεις παράκτιων καθαρισμών, όπου με τη συμμετοχή περίπου 160 εθελοντών συγκέντρωσε περισσότερους από 40 σάκους απορριμμάτων από την Κυανή Ακτή Πρέβεζας και τη Λευκάδα. Read more «H iSea ταξίδεψε στη Δυτική Ελλάδα!»