ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μη κατηγοριοποιημένο

Επικαιροποίηση της Εθνικής Λίστας Χονδριχθύων της Ελλάδος

Μετά από 2 χρόνια συστηματικής προσπάθειας σε συνεργασία με την Ομάδα Ειδικών για τους Καρχαρίες της Διεθνούς Ένωσης για την Προστασία της Φύσης IUCN, φορείς από όλη την Ελλάδα και ειδικούς από το εξωτερικό, δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό MDPI η ανανεωμένη λίστα με τα είδη καρχαριών, βάτων και χιμαιρών που υπάρχουν στις ελληνικές θάλασσες. Read more “Επικαιροποίηση της Εθνικής Λίστας Χονδριχθύων της Ελλάδος”

Μη κατηγοριοποιημένο

Προσφέραμε καθαρότερες θάλασσες και ακτές και στην Πελοπόννησο με…

Στο πλαίσιο του προγράμματος Προσφέρω μιας κοινής προσπάθειας της Procter & Gamble και της ΑΒ Βασιλόπουλος για καθαρότερες ελληνικές θάλασσες και ακτές, τον Ιούνιο του 2022 η iSea επισκέφτηκε την Πελοπόννησο υλοποιώντας 18 επιπλέον δράσεις παράκτιων και υποβρύχιων καθαρισμών. Read more “Προσφέραμε καθαρότερες θάλασσες και ακτές και στην Πελοπόννησο με τη στήριξη της P&G και της ΑΒ Βασιλόπουλος”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σταθερά βήματα προς την επίλυση του ζητήματος με τα…

Ύστερα από πρόσκληση της iSea, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς βρέθηκε στη Χαλάστρα, μαζί με την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μαρία Αντωνίου, εκπροσώπους του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., του Δήμου Δέλτα και των τοπικών συλλόγων μυδοκαλλιεργητών, όπου ενημερώθηκε για το ζήτημα των αποβλήτων μυδοκαλλιέργειας, τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, καθώς και τα επόμενα βήματα. Read more “Σταθερά βήματα προς την επίλυση του ζητήματος με τα απόβλητα μυδοκαλλιεργειών στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα μπλε ο Λευκός Πύργος για την Παγκόσμια Ημέρα…

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, η iSea, στο πλαίσιο της εκστρατείας #zeroplastic και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα γεμίσει με δράσεις την παραλία της Θεσσαλονίκης. Η μέρα θα είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη θαλάσσια ρύπανση από πλαστικά και μικροπλαστικά, αλλά και συνολικότερα την προώθηση της προστασίας των ωκεανών και των πόρων που μας προσφέρουν.
Read more “Στα μπλε ο Λευκός Πύργος για την Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών”

Μη κατηγοριοποιημένο

Πρόσκληση σε webinar κατάρτισης

Στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το Περιβάλλον», η iSea και το Green Tank σας προσκαλούν σε σεμινάριο κατάρτισης με θέμα: «Τα ΜΜΕ ως μέσα πληροφόρησης και παρέμβασης πολιτών» και στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις δημόσιες συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων που αφορούν σε φλέγοντα περιβαλλοντικά ζητήματα. Read more “Πρόσκληση σε webinar κατάρτισης”

Μη κατηγοριοποιημένο

Πρόσκληση σε webinar κατάρτισης

Στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το Περιβάλλον», η iSea και το Green Tank σας προσκαλούν σε σεμινάριο κατάρτισης με θέμα: «Τα ΜΜΕ ως μέσα πληροφόρησης και παρέμβασης πολιτών» και στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις δημόσιες συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων που αφορούν σε φλέγοντα περιβαλλοντικά ζητήματα. Read more “Πρόσκληση σε webinar κατάρτισης”

Μη κατηγοριοποιημένο

Θέση Βοηθός Λογιστή στην iSea

Η ομάδα της iSea αναζητά εσωτερικό βοηθό λογιστή! Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω αποστολής βιογραφικού στο [email protected] με θέμα: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ_Όνομα_Επώνυμο και με τύπο αρχείου pdf. Αιτήσεις που δεν πληρούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν θα αξιολογηθούν.

 

Read more “Θέση Βοηθός Λογιστή στην iSea”

Μη κατηγοριοποιημένο

Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο κατάρτισης

Στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το Περιβάλλον», η iSea και το Green Tank σας προσκαλούν σε σεμινάριο κατάρτισης με θέμα: «Συμμετοχή των πολιτών στη χάραξη περιβαλλοντικών πολιτικών – Νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής» και στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις δημόσιες συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων που αφορούν σε φλέγοντα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Read more “Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο κατάρτισης”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δελτίο Τύπου: REPOSDONΙΑ, Προστατεύοντας τα δάση της θάλασσας

Η iSea ξεκινάει μία νέα συνεργασία με το Ίδρυμα Blue Marine Foundation για την προστασία των πολύτιμων λιβαδιών Ποσειδωνίας στα ελληνικά ύδατα, επεκτείνοντας το πρόγραμμα REPOSIDONIA σε τρεις νέες περιοχές:

Read more “Δελτίο Τύπου: REPOSDONΙΑ, Προστατεύοντας τα δάση της θάλασσας”

Μη κατηγοριοποιημένο

Σχετικά με το περιστατικό αλίευσης του είδους Prionace glauca…

Τεράστιες διαστάσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έλαβε το περιστατικό αλίευσης του είδους Prionace glauca (BSH) ή κοινώς Γαλάζιος καρχαρίας/Γλαύκος, καθώς προκάλεσε εντύπωση κυρίως το μέγεθος ζώου όσο και οι αποκρουστικές εικόνες που συνόδευσαν το περιστατικό. 

Read more “Σχετικά με το περιστατικό αλίευσης του είδους Prionace glauca (BSH) ή κοινώς Γαλάζιος καρχαρίας/Γλαύκος στον Κορινθιακό κόλπο.”