ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα έρευνα της iSea σχετικά με την ευαισθητοποίηση των…

Στο πλαίσιο της έρευνας συλλέχθηκαν και αναλύθηκαν συνολικά 1.157 ερωτηματολόγια από δημοτικά σχολεία σε 25 ελληνικές πόλεις με στόχο να μελετηθεί η γνώση και η στάση των μαθητών σχετικά με τα δελφίνια και τις φάλαινες.

Read more «Νέα έρευνα της iSea σχετικά με την ευαισθητοποίηση των μαθητών για τα κητώδη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράκτιοι Καθαρισμοί στην Αττική!

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21/10 βρεθήκαμε στη Γλύστρα Λαγονησίου και στο Παλαιό Φάληρο. Περισσότεροι από 50 εθελοντές συμμετείχαν στις δράσεις που υλοποιήθηκαν καθαρίζοντας τις ακτές και το βυθό της Αττικής.

Read more «Παράκτιοι Καθαρισμοί στην Αττική!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H iSea είναι πλέον το 12ο μέλος της Έυρωπαικής…

H 22η Ετήσια Συνάντηση της Έυρωπαικής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια ολοκληρώθηκε. Η iSea ταξίδεψε στην Peniche της Πορτογαλίας με δύο αναρτημένες ανακοινώσεις, Read more «H iSea είναι πλέον το 12ο μέλος της Έυρωπαικής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H iSea ταξίδεψε στη Δυτική Ελλάδα!

Η iSea υλοποίησε δύο δράσεις παράκτιων καθαρισμών, όπου με τη συμμετοχή περίπου 160 εθελοντών συγκέντρωσε περισσότερους από 40 σάκους απορριμμάτων από την Κυανή Ακτή Πρέβεζας και τη Λευκάδα. Read more «H iSea ταξίδεψε στη Δυτική Ελλάδα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

17 Μέρες 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης

Mε αφορμή τον εορτασμό των τριών χρόνων από την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και στο πλαίσιο του προγράμματος «Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους» η iSea μαζί με το Ocean Diving Center και το Lagomandra Beach Hotels φρόντισε τον τόπο της!!!

Read more «17 Μέρες 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράκτιος καθαρισμός στη Σαρωνίδα

Περισσότερα από 100 κιλά απορριμμάτων συνέλεξαν οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση καθαρισμού από την ακτή και το βυθό της Σαρωνίδας στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές του Saronikos Young Volunteers In Action και του Poseidon Club !
Read more «Παράκτιος καθαρισμός στη Σαρωνίδα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράκτιος καθαρισμός στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς!!!

46 σάκους απορριμμάτων και μεγάλο όγκο άλλων αντικειμένων συνέλεξαν οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση καθαρισμού παράκτιου καθαρισμού το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης- ΝΑΟΚΘ για τη συμμετοχή τους! Read more «Παράκτιος καθαρισμός στη Νέα Κρήνη Καλαμαριάς!!!»

Μη κατηγοριοποιημένο

Οι παράκτιοι καθαρισμοί συνεχίζονται!!!

Περισσότερα από 200 κιλά απορριμμάτων και μεγάλων αντικειμένων συλλέχθηκαν την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου από την παραλία των Ψακουδίων.
Η δράση του παράκτιου καθαρισμού υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω».

Read more «Οι παράκτιοι καθαρισμοί συνεχίζονται!!!»

Μη κατηγοριοποιημένο

Αναζητούμε Εθελοντές για το 8ο Greenwave festival

Η iSea θα συμμετέχει στο 8ο Greenwave festival: O πλανήτης δεν είναι μίας χρήσης που φέτος έχει στόχο την ενημέρωση για τη μείωση, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση των απορριμάτων που παράγουμε. Το φεστιβαλ θα πραγματοποιηθεί 13-16/9 και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Read more «Αναζητούμε Εθελοντές για το 8ο Greenwave festival»

Μη κατηγοριοποιημένο

Ανακοίνωση σχετικά με τα τοξικά και δηλητηριώδη ξενικά είδη…

Παρατηρούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, τόσο από μέσα μαζικής ενημέρωσης, όσο και από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως διακινούνται ανακρίβειες σχετικά με ορισμένα τοξικά και δηλητηριώδη είδη που έχουν έρθει πρόσφατα στις ελληνικές θάλασσες. Είναι σημαντικό οι πληροφορίες σχετικά με αυτά τα είδη να είναι ακριβείς, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις λανθασμένη ενημέρωση μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε απώλεια ανθρώπινης ζωής. Πρόσφατα στην Λιβύη πέθαναν 3 αλιείς λόγω της κατανάλωσης του είδους Lagocephalus sceleratus. Read more «Ανακοίνωση σχετικά με τα τοξικά και δηλητηριώδη ξενικά είδη των Ελληνικών Θαλασσών»