ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Μικροί Θαλασσοπόροι του Θερμαϊκού από τη Συννεφούλα!!!

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου τους μικρούς μας θαλασσοπόρους από το νηπιαγωγείο Συννεφούλα!!!Εικόνες, χρώματα και πολλά παιχνίδια γέμισαν το κατάστρωμα του Κωσταντή, όπου παρατηρώντας τη θάλασσα γύρω μας, γνωρίσαμε τον Θερμαϊκό κόλπο. Read more «Οι Μικροί Θαλασσοπόροι του Θερμαϊκού από τη Συννεφούλα!!!»

Μη κατηγοριοποιημένο

Ανακοίνωση για την παράνομη επίδειξη και πώληση προστατευόμενου καρχαρία…

Δυστυχώς, και παρ’ όλες τις προσπάθειες ενημέρωσης του κοινού και των αρμόδιων αρχών για την ανάγκη προστασίας ειδών υπό εξαφάνισης γίναμε πάλι μάρτυρες τηλε-πώλησης ενός ακόμα προστατευόμενου βάσει της εθνικής νομοθεσίας είδους καρχαρία, με πρωταγωνιστές παρουσιαστές γνωστής πρωινής εκπομπής και τον Πρόεδρο του σωματείου ιχθυοπωλών.

Read more «Ανακοίνωση για την παράνομη επίδειξη και πώληση προστατευόμενου καρχαρία στην Ελληνική τηλεόραση»

Μη κατηγοριοποιημένο

Η iSea στο 21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Στις 12-14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το  21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια που αποτελεί το πιο σημαντικό συνέδριο για τους καρχαρίες και τα σαλάχια στην Ευρώπη.

Read more «Η iSea στο 21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια (ΕΕΑ)»

Μη κατηγοριοποιημένο

Ψήφισε την πρόταση της iSea: On board beach cleaning…

Η πρόταση μας On board beach cleaning adventure σε συνεργασία με το Ecocruising Environmental Excursion  και Nautilus Diving Club, επιλέχθηκε μεταξύ 131 προτάσεων και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ψηφοφορίας του EOCA μεταξύ 16 προτάσεων. Από αυτές, μόλις 3 τελικά θα επιλεχθούν και για αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου!

Read more «Ψήφισε την πρόταση της iSea: On board beach cleaning adventure!!!»

Μη κατηγοριοποιημένο

H iSea στη Δυτική Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά…

από τις 29 Σεπτεμβρίου ως και τις 1 Οκτωβρίου!

Ένα υπέροχο 3ήμερο τελείωσε σε Ιωάννινα, Πρέβεζα και Λευκάδα, με πολλές δράσεις καθαρισμών και ενημέρωσης. Ακόμα και όταν ο καιρός δεν ήταν πάντα με το μέρος μας, μικροί και οι μεγάλοι μας φίλοι ήταν εκεί για να φροντίσουμε όλοι μαζί τον τόπο μας!!! Read more «H iSea στη Δυτική Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά…»

Μη κατηγοριοποιημένο

H iSea πήγε στον Αξιό…

το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου για να φροντίσει τον τόπο της!!!

Ο παράκτιος καθαρισμός υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, στην παραλία δίπλα από το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου για δεύτερη χρονιά. Read more «H iSea πήγε στον Αξιό…»

Μη κατηγοριοποιημένο

Η iSea πάει στην Αλεξανδρούπολη…

για να φροντίσει τον τόπο της!!!

Για δεύτερη χρονιά οργανώσαμε το δικό μας καθαρισμό παραλίας, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στην παραλίας Ν. Χηλής της Αλεξανδρούπολής με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Χηλής, Άγιος Γεώργιος.

Read more «Η iSea πάει στην Αλεξανδρούπολη…»

Μη κατηγοριοποιημένο

Είσαι ένας από αυτούς τους περίεργους που

δεν κάνουν τα στραβά μάτια και φροντίζουν το τόπο τους;

Κάλεσμα για συμμετοχή στους καθαρισμούς του προγράμματος της iSea «Φρόντισε τον τόπο σου. Κάνε ένα καθαρισμό παραλίας!!!».
Read more «Είσαι ένας από αυτούς τους περίεργους που»

Μη κατηγοριοποιημένο

To πρόγραμμα «Σε Ξενίζει…Μοιράσου το μαζί μας!!!» μεγαλώνει!!!

To πρόγραμμα «Σε Ξενίζει…Μοιράσου το μαζί μας!!!» αποτελεί ένα από πρώτα προγράμματα της iSea. Ξεκίνησε τον Μάιο του 2016 με στόχο την καταγραφή της εξάπλωσης των ξενικών ειδών στην Ελλάδα και μετά από 15 μήνες το πρόγραμμα έχει επεκταθεί σε άλλες 3 χώρες (Κύπρο, Αλβανία και Τουρκία), αναπτύσσοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών με πιο πρόσφατη την επίσημη συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης για τη μελέτη τη βιολογίας και οικολογίας των ξενικών ειδών στην Ελλάδα. Read more «To πρόγραμμα «Σε Ξενίζει…Μοιράσου το μαζί μας!!!» μεγαλώνει!!!»