ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθελοντική Θέση: Οι καρχαρίες και τα σαλάχια χρειάζονται τη…

Το πρόγραμμά μας Καρχαρίες και Σαλάχια σε Ελλάδα και Κύπρο μεγαλώνει και αναζητά άτομα που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξή του. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάιο του 2017 με στόχο τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με την εμφάνιση καρχαριών και σαλαχιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Read more «Εθελοντική Θέση: Οι καρχαρίες και τα σαλάχια χρειάζονται τη βοήθειά σου!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκθεση αποτελεσμάτων της έρευνας της iSea για τα μικροπλαστικά…

iSea βρέθηκε τον Σεπτέμβριο στην ημερίδας «Θάλασσα και πράσινο-οι δύο πνεύμνονες της πόλης» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Διαχείριση Αστικού Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

 

 

Read more «Έκθεση αποτελεσμάτων της έρευνας της iSea για τα μικροπλαστικά στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2017»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Μικροί Θαλασσοπόροι του Θερμαϊκού από τη Συννεφούλα!!!

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου τους μικρούς μας θαλασσοπόρους από το νηπιαγωγείο Συννεφούλα!!!Εικόνες, χρώματα και πολλά παιχνίδια γέμισαν το κατάστρωμα του Κωσταντή, όπου παρατηρώντας τη θάλασσα γύρω μας, γνωρίσαμε τον Θερμαϊκό κόλπο. Read more «Οι Μικροί Θαλασσοπόροι του Θερμαϊκού από τη Συννεφούλα!!!»

Μη κατηγοριοποιημένο

Ανακοίνωση για την παράνομη επίδειξη και πώληση προστατευόμενου καρχαρία…

Δυστυχώς, και παρ’ όλες τις προσπάθειες ενημέρωσης του κοινού και των αρμόδιων αρχών για την ανάγκη προστασίας ειδών υπό εξαφάνισης γίναμε πάλι μάρτυρες τηλε-πώλησης ενός ακόμα προστατευόμενου βάσει της εθνικής νομοθεσίας είδους καρχαρία, με πρωταγωνιστές παρουσιαστές γνωστής πρωινής εκπομπής και τον Πρόεδρο του σωματείου ιχθυοπωλών.

Read more «Ανακοίνωση για την παράνομη επίδειξη και πώληση προστατευόμενου καρχαρία στην Ελληνική τηλεόραση»

Μη κατηγοριοποιημένο

Η iSea στο 21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Στις 12-14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας το  21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια που αποτελεί το πιο σημαντικό συνέδριο για τους καρχαρίες και τα σαλάχια στην Ευρώπη.

Read more «Η iSea στο 21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Ελασμοβράγχια (ΕΕΑ)»

Μη κατηγοριοποιημένο

Ψήφισε την πρόταση της iSea: On board beach cleaning…

Η πρόταση μας On board beach cleaning adventure σε συνεργασία με το Ecocruising Environmental Excursion  και Nautilus Diving Club, επιλέχθηκε μεταξύ 131 προτάσεων και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ψηφοφορίας του EOCA μεταξύ 16 προτάσεων. Από αυτές, μόλις 3 τελικά θα επιλεχθούν και για αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου!

Read more «Ψήφισε την πρόταση της iSea: On board beach cleaning adventure!!!»

Μη κατηγοριοποιημένο

H iSea στη Δυτική Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά…

από τις 29 Σεπτεμβρίου ως και τις 1 Οκτωβρίου!

Ένα υπέροχο 3ήμερο τελείωσε σε Ιωάννινα, Πρέβεζα και Λευκάδα, με πολλές δράσεις καθαρισμών και ενημέρωσης. Ακόμα και όταν ο καιρός δεν ήταν πάντα με το μέρος μας, μικροί και οι μεγάλοι μας φίλοι ήταν εκεί για να φροντίσουμε όλοι μαζί τον τόπο μας!!! Read more «H iSea στη Δυτική Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά…»

Μη κατηγοριοποιημένο

H iSea πήγε στον Αξιό…

το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου για να φροντίσει τον τόπο της!!!

Ο παράκτιος καθαρισμός υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, στην παραλία δίπλα από το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου για δεύτερη χρονιά. Read more «H iSea πήγε στον Αξιό…»