ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μη κατηγοριοποιημένο

Θέση Βοηθός Λογιστή στην iSea

Η ομάδα της iSea αναζητά εσωτερικό βοηθό λογιστή! Παρακάτω θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω αποστολής βιογραφικού στο [email protected] με θέμα: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ_Όνομα_Επώνυμο και με τύπο αρχείου pdf. Αιτήσεις που δεν πληρούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν θα αξιολογηθούν.

Read more “Θέση Βοηθός Λογιστή στην iSea”

Μη κατηγοριοποιημένο

Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο κατάρτισης

Στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το Περιβάλλον», η iSea και το Green Tank σας προσκαλούν σε σεμινάριο κατάρτισης με θέμα: «Συμμετοχή των πολιτών στη χάραξη περιβαλλοντικών πολιτικών – Νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής» και στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις δημόσιες συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων που αφορούν σε φλέγοντα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Read more “Πρόσκληση σε διαδικτυακό σεμινάριο κατάρτισης”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δελτίο Τύπου: REPOSDONΙΑ, Προστατεύοντας τα δάση της θάλασσας

Η iSea ξεκινάει μία νέα συνεργασία με το Ίδρυμα Blue Marine Foundation για την προστασία των πολύτιμων λιβαδιών Ποσειδωνίας στα ελληνικά ύδατα, επεκτείνοντας το πρόγραμμα REPOSIDONIA σε τρεις νέες περιοχές:

Read more “Δελτίο Τύπου: REPOSDONΙΑ, Προστατεύοντας τα δάση της θάλασσας”

Μη κατηγοριοποιημένο

Σχετικά με το περιστατικό αλίευσης του είδους Prionace glauca…

Τεράστιες διαστάσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έλαβε το περιστατικό αλίευσης του είδους Prionace glauca (BSH) ή κοινώς Γαλάζιος καρχαρίας/Γλαύκος, καθώς προκάλεσε εντύπωση κυρίως το μέγεθος ζώου όσο και οι αποκρουστικές εικόνες που συνόδευσαν το περιστατικό. 

Read more “Σχετικά με το περιστατικό αλίευσης του είδους Prionace glauca (BSH) ή κοινώς Γαλάζιος καρχαρίας/Γλαύκος στον Κορινθιακό κόλπο.”

Μη κατηγοριοποιημένο

Πρόσκληση σε σεμινάριο κατάρτισης στη Ζάκυνθο

Στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το Περιβάλλον», η iSea και το Green Tank σας προσκαλούν σε σεμινάριο κατάρτισης με θέμα: «Συμμετοχή των πολιτών στη χάραξη περιβαλλοντικών πολιτικών – Νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση στην αντιμετώπιση της απώλειας βιοποικιλότητας» και στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις δημόσιες συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων που αφορούν σε φλέγοντα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Read more “Πρόσκληση σε σεμινάριο κατάρτισης στη Ζάκυνθο”

Μη κατηγοριοποιημένο

Πρόσκληση σε σεμινάριο κατάρτισης στην Πάτρα

Στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το Περιβάλλον», η iSea και το Green Tank σας προσκαλούν σε σεμινάριο κατάρτισης με θέμα: «Συμμετοχή των πολιτών στη χάραξη περιβαλλοντικών πολιτικών – Νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικά» και στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις δημόσιες συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων που αφορούν σε φλέγοντα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Read more “Πρόσκληση σε σεμινάριο κατάρτισης στην Πάτρα”

Μη κατηγοριοποιημένο

Πρόσκληση σε σεμινάριο κατάρτισης στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο του έργου «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το Περιβάλλον», η iSea και το Green Tank σας προσκαλούν σε σεμινάριο κατάρτισης με θέμα: «Συμμετοχή των πολιτών στη χάραξη περιβαλλοντικών πολιτικών – Νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της απώλειας της βιοποικιλότητας» και στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στις δημόσιες συζητήσεις και στη λήψη αποφάσεων που αφορούν σε φλέγοντα περιβαλλοντικά ζητήματα. Read more “Πρόσκληση σε σεμινάριο κατάρτισης στη Θεσσαλονίκη”

Μη κατηγοριοποιημένο

Κοινή επιστολή περιβαλλοντικών οργανώσεων, εξειδικευμένων φορέων και εκπροσώπων της…

Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια αβέβαια και ασταθή πολιτική κρίση. Ωστόσο, η κλιματική αλλαγή και η απώλεια βιοποικιλότητας εξακολουθούν να αποτελούν μείζονα περιβαλλοντικά ζητήματα για τις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές, γενιές.

Read more “Κοινή επιστολή περιβαλλοντικών οργανώσεων, εξειδικευμένων φορέων και εκπροσώπων της τοπικής κοινότητας του Ιονίου προς τον Πρωθυπουργό σχετικά με τις επιπτώσεις των σεισμικών ερευνών στη Ελληνική Τάφρο”

Μη κατηγοριοποιημένο

Μαζικοί εκβρασμοί Ζιφιών στην Κέρκυρα

Σε μαζικούς εκβρασμούς ζιφιών φαίνεται δυστυχώς ότι θα καταλήξει το αρχικό περιστατικό των τριών ζιφιών (Ziphius cavirostris) που εκθαλασσώθηκαν στα ΒΔ της Κέρκυρας. Δύο εχθές, στην παραλία Αρίλλα και Άγιος Γόρδιος, κι ένας ακόμα σήμερα το πρωί, με τα σενάρια επιβίωσής τους να μην είναι αισιόδοξα. 

Read more “Μαζικοί εκβρασμοί Ζιφιών στην Κέρκυρα”