Ψήφισε την πρόταση της iSea: On board beach cleaning adventure!!!

Η πρόταση μας On board beach cleaning adventure σε συνεργασία με το Ecocruising Environmental Excursion  και Nautilus Diving Club, επιλέχθηκε μεταξύ 131 προτάσεων και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ψηφοφορίας του EOCA μεταξύ 16 προτάσεων. Από αυτές, μόλις 3 τελικά θα επιλεχθούν και για αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η πρόταση της iSea αφορά την υλοποίηση ενός 10ήμερου θαλάσσιου ταξιδιού με συνεχείς στάσεις για την πραγματοποίηση δράσεων καθαρισμού, ενημέρωσης αλλά και παρατήρησης άγριας ζωής όπως δελφίνια και διάφορα είδη θαλασσοπουλιών και ψαριών. Όλα αυτά στο Εσωτερικού Αρχιπελάγους του Ιονίου και στον Αμβρακικό κόλπο, περιοχές σημαντικής βιοποικιλότητας και ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς!!! Πάντα με την πολύτιμη συμμετοχή πολιτών από την τοπική κοινωνία!

Ο στόχος του προγράμματος είναι η άμεση μείωση των απορριμμάτων και η καταγραφή των σχετικών πηγών ρύπανσης σε παράκτιες περιοχές με περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση από τη ξηρά. Παράλληλα μέσω των δράσεων ενημέρωσης αλλά και του ενημερωτικού που θα παραχθεί θα  ενισχυθεί η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με το πρόβλημα των θαλάσσιων απορριμμάτων αλλά θα γίνει και προσπάθεια για την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής βιοποικιλότητας!

 

Επισκέψου τη σελίδα ψηφοφορίας του EOCA εδώ και θυμήσου! Ψήφισε το On board beach cleaning adventure!!!

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ