Φεστιβάλ Μπλε Καβουριού
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας σε συνεργασία με το Σωματείο Street Foods in Greece στο Φεστιβάλ Μπλε Καβουριού για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη!
Στο πλαίσιο του προγράμματος Pick the Alien σας περιμένουμε την Τρίτη, 18 Ιουνίου, 17.00-23.00, στις “Ομπρέλες” του Ζογγολόπουλου, όπου oι σεφ Jonathan Harnett και Βασίλης Πανταζής θα παρασκευάσουν 3 διαφορετικές συνταγές από μπλε καβούρι σε μορφή finger food, εμπνευσμένες από Ελλάδα, Ιταλία και Μεξικό, στη μεγαλύτερη κατσαρόλα της Ελλάδας.
Και για όσους δεν τα γνωρίζετε ήδη, θα είμαστε εκεί να σας ενημερώσουμε για την εξάπλωση και τις επιπτώσεις των θαλάσσιων ξενικών ειδών, όπως το Μπλε καβούρι, και να σας προτείνουμε ακόμη περισσότερες εναλλακτικές υπεύθυνης κατανάλωσης θαλασσινών και ψαριών!
Ενώ, τον ρυθμό θα μας δίνει ο Plus Radio 102.6.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Βρείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ.
Βρείτε περισσότερα για το Μπλε καβούρι και άλλα θαλάσσια ξενικά είδη που βρίσκονται στην Ελλάδα εδώ.