Πρόσκληση σε webinar για τα ευάλωτα είδη Πίννας και το Μεσογειακό Κοράλλι στη Ελλάδα

Στο πλαίσιο του προγράμματος obSERVING NATURE, η iSea, σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ερασιτεχνικής Αλιείας) και το iNaturalist, σας προσκαλεί στο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Τα ευάλωτα είδη Πίννας και το Μεσογειακό Κοράλλι στην Ελλάδα».

Στόχος του σεμιναρίου αποτελεί η ενημέρωση και ενθάρρυνση των ερασιτεχνών υποβρύχιων αλιέων, μέσω της Επιστήμης των Πολιτών, να συμβάλλουν στη διατήρηση των προστατευόμενων ειδών Πίννας, Pinna nobilis και Pinna rudis, και του Μεσογειακού κοραλλιού Cladocora caespitosa.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου, 18:00-19:30, διαδικτυακά.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο εδώ.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο εδώ.

Το πρόγραμμα obSERVING NATURE αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας για τη διαφύλαξη των εμβληματικών ειδών της Μεσογείου στην Ελλάδα μέσα από τη συμμαχία 14 περιβαλλοντικών οργανώσεων. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η δημιουργία μιας συμμαχίας με ουσιαστική επίδραση στη βιοποικιλότητα, άμεσα οφέλη στην κατάσταση διατήρησης των ειδών και μακροπρόθεσμη επιβίωση ορισμένων από τα πιο χαρισματικά και οικολογικά σημαντικά είδη της χώρας μας.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα και τις δράσεις του εδώ.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την προστασία εμβληματικών ειδών της Ελλάδας που χρηματοδοτείται από το WWF Ελλάς.